Bli med på en helaften med Peer Gynt søndag 6. august

Visste du at du kan oppleve den fantastiske Peer Gynt-forestillingen på Gålå uten å måtte organisere alt selv? Visit Sjusjøen har et tilbud som innebærer transport, mat, opplevelser før forestillingen og selve forestillingen. Alt du trenger gjøre, er å bestille. Og være klar når bussen går.

Visste du at du kan oppleve den fantastiske Peer Gynt-forestillingen på Gålå uten å måtte organisere alt selv? Visit Sjusjøen har et tilbud som innebærer transport, mat, opplevelser før forestillingen og selve forestillingen. Alt du trenger gjøre, er å bestille. Og være klar når bussen går. Forestillingen er søndag 6. august.

Aksel Hennie og Mimmi Tamba i rollen som henholdsvis Peer Gynt og Solveig

Kristine Tveit var en av dem som benyttet seg av dette tilbudet i fjor. Eller det vil si; hun fikk denne opplevelsen i gave. Det var en populær gave, skal vi tro Kristine.

- Det var et veldig bra opplegg. En ting er at vi fikk veldig gode billetter rett foran scenen. I tillegg var det mer i opplevelsen enn selve forestillingen. Det var inkludert en samtale om stykket, et godt måltid, tid til å se kunstutstillingen og andre aktiviteter. Det gir rett og slett tid til å få med litt mer av stemningen, forteller Kristine Tveit.

Fjorårets forestilling var den første med Aksel Hennie i rollen som Peer Gynt. Den kritikerroste oppsetningen ved Gålåvatnet er noe man bør få med seg. Mange har dette som en fast sommertradisjon, andre besøker den med mer ujevne mellomrom. Kristine hadde sett Peer Gynt flere ganger – blant annet på Nationalteateret – men aldri sett utendørsforestillingen ved bredden av Gålåvatnet.

- Det er en helt spesiell stemning og veldig flotte rammer rundt forestillingen. Det er en grunn til at denne forestillingen er utsolgt år etter år. Kulissene, med Gålåvannet i bakgrunnen, er utrolig fine. Utendørs får skuespillerne også mye mer å spille på, mener Kristine.

Peer Gynt-opplevelsen var en gave fra foreldrene – og alle dro sammen. Med bosted Oslo og hytte på Kuåsen, var det veldig fint å kombinere dette med en tur på hytta. Selve pakketilbudet fra Visit Sjusjøen beskriver Kristine som fantastisk:

- Det er veldig enkelt å slippe å tenke på logistikken. Med busstransport og alt organisert, kunne alle kose seg, se seg rundt på turen og få med seg det som var av informasjon om turen opp. Vi fikk veldig gode billetter, og det var flott å kunne nyte hele turen uten å måtte tenke på kjøring, parkering og andre praktiske spørsmål, forteller Kristine.

Selv om det var første turen til Peer Gynt, var det ikke første kulturopplevelse med Visit Sjusjøen. 

- Jeg er imponert over alle de ulike aktivitetene og arrangementene. Vi hadde en super opplevelse med Peer Gynt. Av andre arrangement husker jeg nok Birkebeinerfilmen utendørs aller best. Det var også en veldig artig opplevelse. Og som sagt: Jeg er imponert over hva de får til, avslutter Kristine Tveit.  

PROGRAM:

14:30
Avreise med buss fra Storåsen. Bussen vil deretter stoppe på alle holdeplasser til og med Lillehammer Skysstasjon før avreise mot Gålå.

16:30
Musikk på arenaen 

17:30
Middag i Aslaks Matsmie.  3 retters meny (drikke må hvert enkelt dekke i tillegg).

19:30
Forestilling

Avreise tilbake til Sjusjøen etter forestilling
Pris kr. 1.530,- pr person 
Påmelding innen 31. mai


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram