Pellestova Hotell

Serverer svært god mat med kortreiste råvarer. De er også kjent for å ha fjell-Norges beste  vinkjeller.

På toppen av Hafjell, direkte inn i høyfjellet - ligger nybygde Pellestova Hotell Hafjell. 970 m.o.h. 39 komfortable rom hvorav 12 fjellsuiter med 2 soverom og egen badstu.

Pellestova Hotell på Hafjell er det perfekte stoppestedet på en ski-/sykkel eller biltur fra Sjusjøen. Hotellet er også fantastusk for kurs/konferanse og selskap av alle slag.

Pellestova kafé

På dagtid fungerer Pellestova Hotell Hafjells velrenommerte restaurant som kafé. Her er alle fjellfolk velkommen til en velfortjent pause. Her kan du nyte en kopp kaffe med kake, vaffel eller varmretter.

Pellestova – Restaurant

Pellestovas kjøkken kombinerer norsk tradisjonskost med internasjonale trender og leken kreativitet. I helgene tilbys à la carte og i ukedagene tilbys 3-retters menyer. I tillegg til god mat har de et rikt utvalg vin.
Ring 61 27 45 00 for å reservere bord.

Åpningstider:
Se nettside for oppdatert informasjon.

Pellestova Hotell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram