Unifon

Unifon er et moderne teleselskap som leverer kostnadseffektive og smarte telefoniløsninger til bedrifter over hele landet. Unifons kunder får tilgang til prisgunstige mobilabonnement og moderne telefoni- og bedriftsnett- løsninger tilpasset bedrifter i alle størrelser.

Norges største utfordrer i bedriftsmarkedet

Vi tilbyr abonnement som gjør at de ansatte aldri er tom for data, med null overforbruk – til priser som gir bedriften gode besparelser.

Unifon Bedriftsnett har nå 20.000 brukere og er vår egenutviklede telefoniplattform for bedriftskunder i Norge. Dette er i dag den mest moderne og komplette bedriftsnettplattformen i markedet. Løsningen passer bedrifter i alle størrelser, fra enkle oppsett til større integrasjoner. 

Unifon leverer sine mobiltjenester i Telenors mobilnett, som i 2020 ble kåret til Norges raskeste mobilnett og beste dekning av Ookla Speedtest. Som kunde av Unifon er du sikret samme prioritet i mobilnettet som Telenors sluttkunder. 

Vi lover deg enestående kundeservice! Kundetilfredshet og god kundeopplevelse er et hovedfokus for Unifon. Det er aldri kø når du ringer oss – vi svarer deg på 30 sekunder og har under 24 timer svartid på e-post. 

Topp kvalitet, rikelig med data og priser som gir besparelser er gode grunner for å velge Unifon. I tillegg garanterer vi deg personlig service og høy kundetilfredshet.

Vestre Strandgate 27
4611 Kristiansand

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram