Unifon

Unifon er et moderne teleselskap som leverer kostnadseffektive og smarte telefoniløsninger til bedrifter over hele landet. Unifons kunder får tilgang til prisgunstige mobilabonnement og moderne telefoni- og bedriftsnett- løsninger tilpasset bedrifter i alle størrelser.
Unifon

Norges største utfordrer i bedriftsmarkedet

Vi tilbyr abonnement som gjør at de ansatte aldri er tom for data, med null overforbruk – til priser som gir bedriften gode besparelser.

Unifon Bedriftsnett har nå 20.000 brukere og er vår egenutviklede telefoniplattform for bedriftskunder i Norge. Dette er i dag den mest moderne og komplette bedriftsnettplattformen i markedet. Løsningen passer bedrifter i alle størrelser, fra enkle oppsett til større integrasjoner. 

Unifon leverer sine mobiltjenester i Telenors mobilnett, som i 2020 ble kåret til Norges raskeste mobilnett og beste dekning av Ookla Speedtest. Som kunde av Unifon er du sikret samme prioritet i mobilnettet som Telenors sluttkunder. 

Vi lover deg enestående kundeservice! Kundetilfredshet og god kundeopplevelse er et hovedfokus for Unifon. Det er aldri kø når du ringer oss – vi svarer deg på 30 sekunder og har under 24 timer svartid på e-post. 

Topp kvalitet, rikelig med data og priser som gir besparelser er gode grunner for å velge Unifon. I tillegg garanterer vi deg personlig service og høy kundetilfredshet.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2021  Destinasjon Sjusjøen  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X
X