https://www.facebook.com/sectoralarm/videos/10156756910368570/?t=0

Føl deg trygg med hyttealarm

Vi i Sector Alarm passer på hytta di, både når du er der og når du ikke er der – og sørger for at den er varm innen du kommer frem.

-Hyttepakken vår er optimal for de som ønsker økt sikkerhet på hytta. Hyttepakken gir svært god sikring mot innbrudd, så vel som brann og vannskader. I pakken inkluderes også en nøkkelboks som er en ideell og sikker oppbevaring av hyttenøklene. Hvis kunden har Yale Doorman, så vil kunden få installert EasyLock. Nøkkelboks vil da utgå, sier Sissel Eckblad i Sector Alarm.

Våre hyttekunder starter med en alarmpakke som inkluderer brann-, innbrudd- og panikkalarm. I tillegg følger «ring hytta varm»-tjenesten vår, vanndetektor og praktisk nøkkelboks med.

En av de viktigste funksjonene i hyttepakken, er at din hytte er koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon. Våre operatører håndterer hele tiden ulike situasjoner, slik at du kan være trygg på at du får nøyaktig den hjelpen du behøver hvis din alarm går – uansett om du er hjemme eller på hytta.

Dette følger med i hyttepakken:

1 sentralenhet med oppkobling via GSM og internett
1 betjeningspanel,
2 bevegelsesdetektorer med kamera,
2 røykdetektor,
2 magnetkontakter,
1 vanndetektor,
2 smartplugger,
1 nøkkelboks eller EasyLock for
elektronisk dørlås,
nøkkelbrikke,
gratis app,
merker og skilt til din hytte.

Sector Alarm ble etablert i Norge i 1995 og har siden den gang utviklet seg til å bli det nest største alarmselskapet i Europa. Selskapet leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Sector Alarm, som har hovedkontor i Oslo, har mer enn 530 000 kunder, og over 2000 medarbeidere i Norge, Sverige, Irland, Finland, Spania og Frankrike.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

-----------------------------------------------------

Smarte alarmløsninger på hytta

Hyttealarm er mer enn varsling ved brann eller innbrudd. Med smarte løsninger kan alarm kombineres med tilgangskontroll, styring av varme og oversikt over eventuelle bevegelser i hytta.

– Vi opplever stadig større interesse og etterspørsel etter smarte alarmløsninger på hytter. Det er sannsynligvis flere årsaker til dette, men vi tror det henger sammen med at vi har stadig dyrere utstyr på hytta, slik som lett omsettelig TV-er og lydsystemer. I tillegg er det flere hytter med vei helt fram, og generelt mer velutstyrte hytter. Dette gjør det mer fristende for ubudne gjester å bryte seg inn i hytter, sier Sissel Eckblad, kommunikasjonssjef i Sector Alarm AS.

Men hyttealarm er mer enn varsling ved innbrudd eller brann. Sector Alarm har lansert en smartplugg som gjør at du gjennom alarmtjenester har en «ring hytta varm»-tjenesten inkludert. Dette er en tilleggsmulighet til hyttealarmen som sikrer hytta mot brann og innbrudd. Du kan ganske enkelt slå av og på alarmen, styre varmen på hytta og følge med på temperaturen ved hjelp av en app på mobiltelefonen. Slik kan du komme fram til en varm og komfortabel hytte uten at strømmen står på for fullt hele tiden.

Denne løsningen krever kun mobildekning eller at hytta er tilknyttet internett, at det er innlagt strøm og at en smartplugg er tilkoblet en panelovn. Ønsker du å styre flere panelovner, lamper eller utstyr med appen, har systemet kapasitet til fem smartplugger.

Appen gir også mulighet til å se historikk, administrere brukere, sette opp 24 timers koder for tilgang gjennom låsesystemer og å få melding når eventuelt reisende eller leietakere kommer på hytta. Det gir også en mulighet til å følge med på temperaturen i hytta slik at du kan unngå uheldige situasjoner med for eksempel frostskader. Du kan også kombiner appen med elektronisk dørlås. Da får du en nøkkelfri hverdag der du kan styre alarmen og låse opp døren for vaskehjelpen eller håndverkeren.

– Hyttelivet er i utvikling, og vi venner oss raskt til løsninger som forenkler hverdagen. Det å kunne sikre hytta og samtidig fjernstyre varme og tilgang til hytta vil bli enda mer vanlig framover. Det gir en ekstra trygghetsfølelse å kunne følge med på at alt er i orden på hytta – hytta som naturlig nok står tom og uten annet tilsyn ganske mange dager i året, avslutter kommunikasjonssjefen i Sector Alarm.

Om Sector Alarm: Sector Alarm er et norsk konsern som leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger, fritidsboliger og bedrifter. Selskapet er med en omsetning på over 2 milliarder kroner en av de ledende aktørene i Europa på dette markedet.

Tekst: Anders Lindstad