Stilling ledig på Sjusjøen

Har du lyst til å jobbe i fjellet? Vi har mange bedrifter på Sjusjøen som med jevne mellomrom trenger nye medarbeidere. På denne siden kan du finne aktuelle stillingsannonser her på Sjusjøen

Har du lyst til å jobbe i fjellet? Vi har mange bedrifter på Sjusjøen som med jevne mellomrom trenger nye medarbeidere. På denne siden kan du finne aktuelle stillingsannonser her på Sjusjøen:

KN REGNSKAP:

Har du en grunnleggende forståelse for økonomi og er klar for en unik mulighet?

Arbeidsgiver: KN Regnskap
Stillingstittel: Regnskapsmedarbeider
Frist:15.05.2023
Ansettelsesform: Fast

KN Regnskap AS er et statsautorisert regnskapsbyrå med 13 års erfaring. Hovedkontoret vårt ligger på Nøtterøy og vi har avdelingskontor på Geilo, Sjusjøen og i Kirkenes. Vi bruker primært det skybaserte systemet Tripletex og har kunder over hele landet. Vi har fokus på kvalitet, faglig dyktighet, service og effektivitet.
Vi er opptatt av å være kostnadseffektive for at våre kunder skal være fornøyd - og ikke minst: vi kan regnskap.


Vi er på utkikk etter en regnskapsmedarbeider tilknyttet vårt kontor på Sjusjøen. Bor du i byen, men kunne tenke deg å tilbringe mer tid på hytta - hvor nydelig hadde det ikke vært med en skitur i pausa? I utgangspunktet vil stillingen være 50%, men det kan være muligheter for 100%. 

Statsautorisert regnskapsfører som vil trives med en hybrid hverdag?

Arbeidsgiver: KN Regnskap
Stillingstittel: Statsautorisert regnskapsfører
Frist:15.05.2023
Ansettelsesform: Fast

KN Regnskap AS er et statsautorisert regnskapsbyrå med 13 års erfaring. Hovedkontoret vårt ligger på Nøtterøy og vi har avdelingskontor på Geilo, Sjusjøen og i Kirkenes. Vi bruker primært det skybaserte systemet Tripletex og har kunder over hele landet. Vi har fokus på kvalitet, faglig dyktighet, service og effektivitet.
Vi er opptatt av å være kostnadseffektive for at våre kunder skal være fornøyd - og ikke minst: vi kan regnskap.

Vi ønsker enda en statsautorisert regnskapsfører med på laget, tilknyttet vårt kontor på Sjusjøen. Bor du i byen, men kunne tenke deg å tilbringe mer tid på hytta - hvor nydelig hadde det ikke vært med en skitur i pausa? I utgangspunktet vil stillingen være 100%, men det kan være muligheter for å redusere stillingen til 80%, om det er ønskelig. 

RUSTAD HOTELL & FJELLSTUE:

Resepsjonist, deltid

Arbeidsgiver: Rustad Hotell og Fjellstue
Stillingstittel: Resepsjonist
Frist: Snarest

Er du utadvendt og glad i å snakke med mennesker? Er du fleksibel i forhold til arbeidstid og kan jobbe både dag, kveld og helg? Da er du kanskje den vi leter etter!

Arbeidsoppgaver:

 • Inn- og utsjekk av gjester
 • Betjene sentralbord
 • Booking
 • Forefallende resepsjons arbeid
 • Steke vafler, lage kaffe og servere i kafeen

Kvalifikasjoner:

 • Serviceinnstilt
 • Gjerne erfaring fra resepsjon
 • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk både skriftlig og muntlig
 • Fleksibel og positiv

Vi tilbyr:

 • Ordnede lønns og arbeidsvilkår
 • Fleksibilitet
 • God oppfølging og veiledning

I perioden juni-august vil stillingen ligge på 70%. Jobb i helg og kveld må påregnes.

Med mulighet for forlengelse høst/vinter.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt!

HUNDERFOSSEN FAMILIEPARK

Sommerjobb på Hunderfossen familiepark

Er du eller noen du kjenner på jakt etter sommerjobb? 🔍 Vi har fortsatt et par stillinger ledig for deg over 18 år! Kontakt [email protected]

HYGGA FJELLKRO:

Er du vår nye kjøkkensjef?

Arbeidsgiver: Hygga Fjellkro
Stillingstittel: Kjøkkensjef
Frist: 21.05.2023
Ansettelsesform: Fast

Hygga "Fjellkro" er en restaurant plassert på Ljøsheim med fantastiske fjellområder med kun 30 - 40 minutter avstand til Lillehammer, Moelv og Brumunddal. Hygga ble gjenoppbygd i 1975 etter at gamle Hygga brant ned. Da vi tok over, pusset vi opp og moderniserte restauranten. Vi har hatt god utvikling og fått mye bra omtale etter oppstart.

Vi har Norges beste ski og turløyper rett utenfor døra. Løypenettet er tilknyttet Sjusjøen med en avstand på bare 13 km på langrennski. I tillegg er det mulighet for flotte toppturer og gode fiskemuligheter om sommeren.

Vi søker nå etter en engasjert, effektiv og kvalitetsbevisst kjøkkensjef til å drifte og videreutvikle kjøkkenet vårt. Sammen med resten av teamet vårt får du en viktig rolle for å nå hovedmålet vårt som er å skape gode mat- og gjeste opplevelser.

Den rette kandidaten vil kunne tilbys et mulig fremtidig eierskap.

CAMP SJUSJØEN:

Sommervert

Gjennom ett år er det flere sesonger på leirstedet. Stedet forandrer karakter etter årstidene. Om sommeren skal vi ha lave skuldre, se hevrandre og gjestene på en god måte. Sommervertene er en viktig del av staben vår. Vi ønsker å legge til rette for at du skal trives hos oss. Hvis du trives, trives også våre gjester.

Om oss:

Camp Sjusjen, Mesnali trenger flere hender i sommersesongen, midten av juni til midten av august. Stedet har 150 sengeplasser fordelt på flere hytter og leiligheter. Hovedbygg med resepsjon, kiosk, matsal og møtesal. 2 store «hytter» med henholdsvis 39 og 44 sengeplasser. Servicefasiliteter for camping er i kjelleren på ett av byggene. Stort uteområde med oppstillingsplasser for vogn og bobil. I sommersesong utvides campingplass noe med flere drop in plasser. Eiendommen grenser til vannet Sør-Mesna, vi har utleie av kano og sup brett.

Om jobben:

Jobben vil bestå av å ta i mot gjester, innkvartere dem, ta i mot betaling samt vasking og renhold av hytter og fellesareal etter bruk. Betjening av bookingsystemet Visbook samt andre bookingløsninger er en viktig del av jobben. I resepsjonen er det utleie av blant annet kano samt en enkel kiosk. Du må kjenne til hva som skjer i området og kunne informere gjester om ting å gjøre i nærheten. En del av sommeren har vi gjester som spiser hos oss, enkel matlaging og oppvask hører med. Annet forefallende arbeid som rydding ute og inne, maling og gressklipping. I sommersesong er resepsjonen normalt åpen 09.00-20.00.

Leirskolelærer 80%

Stillingen er en kombinasjonsstilling hvor ca. 60% er knyttet til leirskoledriften ved stedet. Resterende er knyttet til leirdrift, barne- og ungdomsleirer ved stedet.

Camp Sjusjøen, ligger idyllisk til i nærheten av Sør-Mesna. Kort vei til Sjusjøen og Lillehammer. Stedet tilbyr aktiviteter og overnatting for leirskolegrupper, konfirmant og trening. Ferie og fritidsmarkedet er et naturlig marked på sommer og vinter. Leirer til NMS og NMSU er sentralt for vår drift.

Hovedoppgaver:

• Undervise i friluftsliv.
• Formidle kunnskap om natur, kultur, friluftsliv og historie i tråd med læreplanen.
• Formidle naturglede gjennom historier og opplevelser.
• Være turleder, instruktør i forskjellige aktiviteter, alpint, kano, klatring og generelt friluftsliv.
• Være med å utvikle driften av stedet sammen med øvrige ansatte.
• Markedsføre og selge leirskoleopphold til nye kunder.
• Administrasjon av leirskolen i samarbeid med leirskoleleder.
• Planlegge og arrangere to tweensleirer i året.
• Utvikle og følge opp samarbeid med menigheter i Den norske kirke.
• Ledertrening og oppfølging av frivillige ressurspersoner knyttet til leir.
• Forefallende arbeid og vedlikehold.


Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram