Turforslag: 7 topper på Sjusjøen

25. juni er det igjen klart for «7-toppturer på Sjusjøen». På disse turene kan små og store få oppleve fjellheimens vakre natur, og fra Sjusjøens høyeste punkter, kan en se inn i Jotunheimen, Rondane, Synnfjellet og Trysilfjella.

På disse turene kan små og store få oppleve fjellheimens vakre natur, og fra Sjusjøens høyeste punkter, kan en se inn i Jotunheimen, Rondane, Synnfjellet og Trysilfjella. Dette er turer som i tillegg til rekreasjon for kropp og sjel, gir muligheten til fisking, bading, trening, grilling, lek og moro. Fjellområdet byr på et variert nett av stier i skog og fjell.

Turforslag til 7 topper
på Sjusjøen:

1.       Storåstoppen 974 moh

2.       Sjusjøfjellet 997 moh

3.       Lunkefjellet 1012 moh

4.       Snørvillen 995 moh

5.       Mostfjellet 974 moh

6.       Sollifjellet 969 moh

7.       Natrudstilen 958 moh

På hver topp, er det en post med en oppgave. Alle postene har tre svaralternativer. Foran hvert svaralternativ står det et tall. Send tallet på melding til oss på vår facebook-side: 61nsjusjoen. Start meldingen med Post <nr> <tallet>. Velger du rett alternativ og da rett tall, kan du være med i trekningen av fine premier. Du er med i trekningen av en flott hovedpremie, ved å sende inn totalsummen for alle 7 postene. Start meldingen med Totalsummen <summen>.

På nettsiden https://ut.no finner du noen tips på hvordan toppene kan bestiges. Turkart for Sjusjøområdet selges på Kiwi, Sport1, Sjusjøen skisenter og hos grunneierne.

Vi ønsker deg en fin tur i fjellet!

Mail: [email protected]

Telefon: 476 38 614


© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram