19. juni i år starter Sjusjøen fjell- og aktivitetssenter opp med «7-toppturer på Sjusjøen» for første gang. På disse turene kan små og store få oppleve fjellheimens vakre natur, og fra Sjusjøens høyeste punkter, kan en se inn i Jotunheimen, Rondane, Synnfjellet og Trysilfjella. Dette er turer som i tillegg til rekreasjon for kropp og sjel, gir muligheten til fisking, bading, trening, grilling, lek og moro. Fjellområdet byr på et variert nett av stier i skog og fjell.

Årets 7 toppturer på Sjusjøen:

1. Storåstoppen 974 moh

2. Sjusjøfjellet 997 moh

3. Steinviksfjellet 967 moh

4. Snørvillen 995 moh

5. Mostfjellet 974 moh

6. Sollifjellet 969 moh

7. Natrudstilen 958 moh

På hver topp, er det en post med en oppgave.  Alle postene har tre svaralternativer. Foran hvert svaralternativ står det et tall. Send tallet på melding til Sjusjøen fjell- og aktivitetssenter sin facebook-side: Sjusjøen fjell- og aktivitetssenter. Start meldingen med Post . Velger du rett alternativ og da rett tall, kan du være med i trekningen av fine premier fra Rustad Hotell, Sport1 Sjusjøen, Kiwi Sjusjøen, Blåne hytte, Joker Mesnali, Sjusjøen fjell og aktivitetssenter og fra Lillehammer storkjøkkensenter. Hvis du bestiger alle 7 toppene, summerer du de sju tallene og sende svaret på samme måte som over. Start meldingen med 7-toppturer .  Du er da med i trekningen av hovedpremien som er ei Espegård bålpanne fra Gausdal Landhandleri i Mesnali.

Søndag 18.10.20 kl.18.00, blir det en direktesending på Facebook der vi trekker vinnere av flotte premier.

Både på Facebook-siden og i Sjusjøen fjell- og aktivitetssenter sin brosjyre som står i brosjyrehylla på Kiwi Sjusjøen, kan du finne noen tips på hvordan toppene kan bestiges. Kartbildene der er hentet fra https://ut.no. Turkart for Sjusjøområdet selges på Kiwi, Sport1, Sjusjøen skisenter og hos grunneierne.

Vi ønsker deg en fin tur i fjellet!

Mail: [email protected]

Telefon: 476 38 614