25. juni i år er det igjen klart for «7-toppturer på Sjusjøen». På disse turene kan små og store få oppleve fjellheimens vakre natur, og fra Sjusjøens høyeste punkter, kan en se inn i Jotunheimen, Rondane, Synnfjellet og Trysilfjella. Dette er turer som i tillegg til rekreasjon for kropp og sjel, gir muligheten til fisking, bading, trening, grilling, lek og moro. Fjellområdet byr på et variert nett av stier i skog og fjell.

Årets 7 toppturer
på Sjusjøen:

1.       Storåstoppen 974 moh

2.       Sjusjøfjellet 997 moh

3.       Lunkefjellet 1012 moh

4.       Snørvillen 995 moh

5.       Mostfjellet 974 moh

6.       Sollifjellet 969 moh

7.       Natrudstilen 958 moh

På hver topp, er det en post med en oppgave. Alle postene har tre svaralternativer. Foran hvert svaralternativ står det et tall. Send tallet på melding til oss på vår facebook-side: 61nsjusjoen. Start meldingen med Post <nr> <tallet>. Velger du rett alternativ og da rett tall, kan du være med i trekningen av fine premier. Du er med i trekningen av en flott hovedpremie, ved å sende inn totalsummen for alle 7 postene. Start meldingen med Totalsummen <summen>.

Søndag 18.10.21 kl.18.00, blir det en direktesending på Facebook der vi trekker vinnere av flotte premier.

På nettsiden https://ut.no finner du noen tips på hvordan toppene kan bestiges. Turkart for Sjusjøområdet selges på Kiwi, Sport1, Sjusjøen skisenter og hos grunneierne.

Vi ønsker deg en fin tur i fjellet!

Mail: [email protected]

Telefon: 476 38 614