Leirskole

Camp Sjusjøen er en offentlig leirskole som drives etter de offentlige leirskoleforskriftene og anbefalingene fra Norsk Leirskoleforening.

Camp Sjusjøen holder til i Mesnali øst for Lillehammer og rett ved Sjusjøen.

I løpet av en vår- og høstleirskoleuke vil  ldeltagerne lære mye om friluftsliv, natur, samarbeid og få innholdsrike utfordringer med aktiviteter på vann, land og på fjelltur. I tillegg er deltagerne så heldige å få besøke Maihaugen i Lillehammer, hvor de får en enestående opplevelse av Norges historie fra istiden til våre dager. 

Gjennom vinterleirskoleuken er det ski, friluftsliv, historie og undervisning i sikkerhet i vinterfjellet som står i fokus. Elevene får også prøve å kjøre med hundespann.

Camp Sjusjøen er en offentlig leirskole under Ringsaker Kommune og drives etter de offentlige leirskoleforskriftene og anbefalingene fra Norsk Leirskoleforening. Leirskolen var en av de første leirskolene i Norge og har mer enn 40 år bak seg.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram