Leirskole

Camp Sjusjøen er en offentlig leirskole som drives etter de offentlige leirskoleforskriftene og anbefalingene fra Norsk Leirskoleforening.

Leirskole

Camp Sjusjøen holder til i Mesnali øst for Lillehammer og rett ved Sjusjøen.

I løpet av en vår- og høstleirskoleuke vil  ldeltagerne lære mye om friluftsliv, natur, samarbeid og få innholdsrike utfordringer med aktiviteter på vann, land og på fjelltur. I tillegg er deltagerne så heldige å få besøke Maihaugen i Lillehammer, hvor de får en enestående opplevelse av Norges historie fra istiden til våre dager. 

Gjennom vinterleirskoleuken er det ski, friluftsliv, historie og undervisning i sikkerhet i vinterfjellet som står i fokus. Elevene får også prøve å kjøre med hundespann.

Camp Sjusjøen er en offentlig leirskole under Ringsaker Kommune og drives etter de offentlige leirskoleforskriftene og anbefalingene fra Norsk Leirskoleforening. Leirskolen var en av de første leirskolene i Norge og har mer enn 40 år bak seg.

Destinasjon Sjusjøen

Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2020  Destinasjon Sjusjøen  |  
nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X
X