Nye drivere på Hygga fjellkro

Vi gleder oss til nyåpning av Hygga fjellkro den 16. juni. Velkommen til nye drivere!

Påtroppende daglig leder for Hygga Fjellkro, Johannes Barli (26) har sin fortid som kokk fra Sentralen, Gamle Raadhus i Oslo samt fra Hai på Sjusjøen, hvor han har jobbet som kjøkkensjef. Med seg har han Robert Elias Rydland (27) fra Nittedal. Robert har bodd og jobbet i Oslo på flere restauranter. Han kom fra Huset på Svalbard etter å ha jobbet der i 1 år og ble Sous chef på Hai på Graaten for Johannes. Robert blir kjøkkensjef på Hygga Fjellkro.

Ljøsheim eiendom ønsker dem velkommen.

Ljøsheim Eiendom retter med dette en stor takk til Ole Th. Stendahl med sitt mannskap for den meget betydelige arbeidsinnsatsen de har lagt ned på Hygga i sin tid som drivere av fjellkroa, og ønsker Ole lykke til på veien videre. Ole startet opp selskapet Ringsaker Resturantdrift i juni 2019, og har vært i fjellheimen i underkant av 3 år. Han har vært ansiktet utad på Ljøsheim og omegn.

Nyåpningen av det tradisjonsrike serveringsstedet på Ljøsheim, vil bli torsdag den 16.06.2022.

Les mer i Ringsaker Blad (+sak)


Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram