Det gule huset i Mesnali

«Fra topp til tå»

«Fra topp til tå»

Du har sikkert lagt merke til det – det gule, store huset på høyresiden av vegen i Mesnali når du kjører oppover mot Sjusjøen. Visste du at det rommer både frisør, hudpleiesalong, fotterapeut og massør? Et riktig velværesenter for hyttegjester, med andre ord.

Og det er et tilbud en del hyttegjester benytter seg av, forteller Kari-Elin Edvardsen. Hun driver Rosendahl Frisør og kan fortelle at de har en del faste kunder blant hytteeiere på Sjusjøen.

– Det er mange hytteeiere som ser at det er praktisk og behagelig å ta turen innom oss når de er på hytta. Det er lett tilgjengelig, gode parkeringsmuligheter og lite stress – om en sammenligner med å ta frisørbesøket i en hektisk jobbhverdag. Noen velger også å ta et lengre besøk og kombinere det med massasje, hudpleie eller fotterapi, forteller Kari-Elin.

Velvære…

Både hårbehandling, massasje, fotterapi og hudpleie er supert å kombinere med hyttebesøk. Her kan kunder velge ulike velværebehandlinger etter en passe krevende fjelltur – enten det er til fots, på ski eller på sykkel.

Hva er vel bedre enn å arrangere en venne- eller venninnehyttetur hvor man kombinerer fysisk aktivitet med behandling fra Topp til tå etter ønske, før man drar tilbake til hytta og tar en bedre middag?

Dette er naturligvis noe som allerede er mulig å bestille for Sjusjøgjester, men det er har ikke vært markedsført som et eget tilbud. Det er imidlertid ingen dårlig idé:

– Vi har snakket om at vi burde lage et opplegg med for eksempel velværelørdager. Da kunne vi satt sammen ferdige pakker til hyttegjester. Vi har kunder som enkelt bestiller og setter sammen selv, men vi er ganske sikre på at det er et marked for flere, sier Kari-Elin.

Behandling fra topp til tå – under samme tak

Det er fire forskjellige virksomheter som holder til under samme tak i det gule huset sentralt i Mesnali. Foruten Rosendahl Frisør finner du Fresh Hud- og skjønnhetsklinikkVollgården massasje og Mesnali Fotklinkikk. Det er med andre ord tjenester knyttet til velvære fra topp til tå.

I tillegg er det utsalg av aktuelle varer som for eksempel hårpleieprodukter, smykker og hudpleieprodukter. Det har også blitt arrangert noen kaffemøter med i et fellesrom hvor det er salg av enkelte strikkeprodukter og skinnprodukter.

Normale åpningstider er fra 0900 til 1600 på hverdager, unntatt torsdag hvor det er åpent 1400 til 2000. Lørdager er det åpent etter avtale. Det kan for øvrig avtales timer utenom disse åpningstidene.

Det gule huset i Mesnali

Gammelvegen 10
2610 Mesnali

Det er fire forskjellige virksomheter som holder til under samme tak i det gule huset sentralt i Mesnali

© 2024 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram