Prøysenhuset

Prøysenhuset

Prøysenhuset ligger idyllisk til i skogen rett på oversiden av husmannsplassen Prøysen.
Inne i huset finner man Kafé Julie, en innholdsrik prøysenbutikk, utstilling, Prøysenscena og flere aktivitetsrom. I aktivitetsrommene legges det til rette for ulike alderstilpassede aktiviteter, som snekkerverksted, skriveverksted, lesing og lek. I tillegg er det en bakerovn i kaféen og her vil det ofte foregå prøyseninspirert baking.

Prøysenhuset er et nasjonalt kulturhus til ære for Alf Prøysen. Her skal man oppleve og lære mer om hans liv og virke. Prøysenhuset skal hedre, minne og aktualisere arven etter Prøysen – og inspirere stadig nye generasjoner.

Sommer i Prøysen

Tilbring en sommerdag i Prøysen, med opplevelser og aktiviteter for store og små.

Hver dag arrangeres det familieteater, barnetimen for de minste, måråskaffen ved dørstokke heme, allsang og «Prøysenperler». Hils på dyrene i Kusvea, besøk frøken kråke i toppen av Nøttelitens klatreløype og gå på oppdagelsesferd i Mikkelikskiskogen.

«Sommer i Prøysen» arrangeres fra 1. juli – 12. august og byr på helt unike kulturopplevelser, for hele familien. Kjøp billetter her: https://www.ticketmaster.no/search/?keyword=sommer+i+pr%C3%B8ysen

Kjøp også billett til utendørsforestillingen «Emil» kl. 17.00 på utvalgte dager.

Les mer om sommer i Prøysen HER.

X