Nyheter

Nyheter

Nyheter

Sommerfjellet på sykkelsetet

Sjusjøen er flere ganger kåret til landets beste område for langrennsløpere. Milevis med perfekte løyper er en viktig faktor. Nå er det en stund til tråkkemaskinene skal i gang, men fortvil ikke: Sjusjøen har også et fantastisk område for sykling – både på lite trafikkerte fjellveier og på stier av ulik vanskelighetsgrad. Svært mange har

Les mer »

Team Skinstad: Alt du trenger på Sjusjøen

Sjusjøen har alt du trenger for å bli en god skiløper – både som mosjonist og som toppidrettsutøver. Team Sport 1 Skinstad bruker alt området har å tilby på sommerstid. Det betyr lange løpeturer på stier, sykkelturer, rulleskiøkter, styrkeøkter i det nye treningssenteret og harde intervaller i alpinbakker og andre motbakker. Og så løping i

Les mer »

Prøysenhuset

Ved Prøysenhuset kan du få en hel dag med opplevelser for hele familien.
Fra 1. juli og helt frem til 12. august er det Sommer i Prøysen, og her ligger alt til rette for å finne den gode sommerstemningen.

Les mer »

Sommer på Maihaugen

Nyhet på Maihaugen! «Fra seterliv til hytteliv – den norske hyttedrømmen» Maihaugen viser hvordan den norske hyttedrømmen har utviklet seg over tid. Dette forteller også noe om fritid og friluftsliv i det moderne Norge.

Les mer »

Bli Sjusjøenvenn!

Som Sjusjøenvenn vil du jevnlig motta SMS fra oss med informasjon om blant annet tilbud, aktiviteter og arrangementer på Sjusjøen.

Les mer »
X