Bellmans hager

Bellmans Hager, Organic Catering holder til på et koselig småbruk, fritt beliggende i vakker natur – på grensa mellom Lillehammer og Brøttum. Maten lages på innehaver Sige Fiske Amdals eget kjøkken, og urtene dyrkes i egen hage.

– Etter mange år i utlandet har jeg hentet mye inspirasjon fra andre kjøkken, og liker å kombinere norske råvarer og utenlandske urter og krydder. Det beste jeg kan få er indonesisk svinecurry med nakke fra Grøstad gris, nøttechips, kokosris, og syrlig salat med chili og agurk fra Alm Gård på Stange.

Kvalitet, godt dyrehold og heftige smaker står høyt hos meg. Jeg velger alltid økologiske alternativer og leverandører som prioriterer dyrevelferd. Jeg bruker kun villfisk, og laksen får jeg sendt fra onkel Håvard, som fisker den i Namsen og røyker den på gården sin.

Sige Fiske Amdal

Bellmans hager

Nordre Kongsveg 909
2372 Brøttum

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram