Mesnali Bygg og Blikkenslager

Vi er en tradisjonsrik og faglig sterk håndverkerbedrift med bred erfaring innen nybygg, rehabilitering og blikkenslagerarbeider.

Mesnali Bygg & Blikkenslager AS er de lokale hånd-verkergutta i Ringsaker. Vi er en tradisjonsrik og faglig sterk håndverkerbedrift med bred erfaring innen nybygg, rehabilitering og blikkenslagerarbeider. Våre prosjekter kjennetegnes av høy kvalitet i både produkter og gjen-nomføring. I tillegg til bygg- og blikkenslagertjenester i Ringsaker og Lillehammerregionen, produserer og leverer vi våre egendesignede og egenproduserte Sjusjøhytter over hele Østlandet.

Mesnali Bygg & Blikkenslager har 10 dyktige medarbei-dere som alle har lokal tilknytning, og som utfører en hver jobb med stolthet og sjel. Fundamentet for alle våre arbeider blir lagt med fagkunnskap, kvalitet og punkt-lighet fra start til mål. Dette omfatter både jobben som blir gjort ute på oppdrag av våre håndverkere, men også planlegging, administrasjon og forretningsdrift.

Mesnali Bygg & Blikkenslager er din lokale håndverker-bedrift i Ringsaker. Vi bruker fjellet og naturen i området minst like mye som våre kunder, og vi er, og skal fortsette å være, stolte av hvert prosjekt vi har gjennomført og hver hytte vi har bygget. Vi har stor glede av å prioritere personlig service og tett oppfølging av våre kunder, og vi slår gjerne av en prat i skiløypa eller på butikken. Ring oss for en prat om bygg, blikk og hytter.

Mesnali Bygg & Blikkenslager er det trygge valget for ditt prosjekt!

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram