Avis Bilutleie

En leiebil fra Avis gir deg den fleksibiliteten du trenger for å få maksimalt ut av din reise. Kom deg fra A til B, eller utforsk skjulte perler i området i en av våre komfortable leiebiler.

Velkommen til Avis Bilutleie!

En leiebil fra Avis gir deg den fleksibiliteten du trenger for å få maksimalt ut av din reise. Kom deg fra A til B, eller utforsk skjulte perler i området i en av våre komfortable leiebiler.

Via linken under kan du sjekke priser, bestille, endre eller avbestille. Rabatt blir automatisk trukket fra.

Har du spørsmål i etterkant av leien, kontakt vår kundeservice på: 

Telefon: 66 77 10 10 (man-fre 08:30 – 16:00)

E-post: [email protected]

Tips! 

  • Ønsker du å beholde bilen lenger må du informere utleiestasjon. Telefon nr. finner du på leiekontrakt.
  • Husk å sjekke at det ikke er noen uregistrerte skader på bilen før du kjører av sted. Eventuelle skader skal være avmerket på leiekontrakten. Ta kontakt med vårt personale om du har spørsmål så hjelper de deg.

Covid-19 – AVIS SIKKERHETSLØFTE

Vi er opptatt av din sikkerhet. Vi følger de til de til enhver tid anbefalinger fra myndighetene. Vi har hånddesinfeksjon tilgjengelig, og begrenser antall personer i våre lokaler. Alle biler blir nøye rengjort slik at du skal følg deg trygg når du henter en bil hos oss. Ytterligere informasjon finner du HER

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
crosschevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram