oktober, 2019

05okt12:0016:00Arrangementet er avsluttetUNIKT Motivasjonsforedrag og åpning av Flerbrukshallen12:00 - 16:00

Mer

Detaljer

12:00 ÅPENT HUS OG MINI HYTTEMESSE i Flerbrukshallen.
Alle er velkommen til å stikke innom å ta hallen i øyesyn, samtidig vil hytteleverandører/samarbeidspartnere være til stede og vise sine produkter/planlagte prosjekter (Hedda Hytter, BoligPartner, Tinde Hytter og Jøra Bygg).

BRYT MED GJENNOMSNITTET OG BLI EN SUKSESS SAMMEN MED KJETIL KRISTOFFERSEN OG KJETIL ANDRE AAMODT

15:00
OFFISIELL ÅPNING av Flerbrukshallen: Fra trebruk til flerbruk

16:00
KJETIL ANDRE AAMODT – en av verdens mestvinnende alpinister holder seriøse og innsiktsfulle foredrag om prestasjon, fokus og mestring. Du får hans historien og hvordan han har klart å bli en av verdens mestvinnende alpinister. Det er et engasjerende, seriøst foredrag om hvordan man opp- når sitt potensiale, krydret med humor. Dette blir en spennende opplevelse og vil gi deg unik innsikt, som bare Aamodt kan levere.
Pause med litt drikke

17:00
PAUSE MED DRIKKE OG LITT Å BITE I

17:15
KJETIL KRISTOFFERSEN – en av Norges beste motivatorer. Gjennom sitt foredrag viser Kjetil den energien og tankegangen han mener må til for å lykkes, uavhengig av hvilken plass man har i organisasjonen. Den karisma- tiske og inspirerende gründeren serverer et annerledes foredrag, et foredrag som handler om hvordan veien blir til mens man går. Han sparer ikke på noe!
Kjetil forteller ærlig om både opp- og nedturer, og bruker spennende historier, eksempler og metoder for å vise tilhøreren hvordan man kan våge å satse og nå sine mål ved å tenke annerledes! Budskapet fokuserer på hvordan man kan gjøre hverandre gode, om hvordan betydningen av lojalitet har endret seg og hvordan man rett og slett blir best. Foredraget leveres med dybde, refleksjon og humor. Man får lyst til å handle etter et foredrag med Kjetil!

Arrangør: Ringsaker Almenning, Destinasjon Sjusjøen, Sjusjøen Idrettslag

Tid

(Lørdag) 12:00 - 16:00

Kjøp billett!

Billetter er ikke tilgjenglig for salg lenger.

X