juli, 2019

18jul19:0021:00Utsolgt!Forestilling med Svein Tindberg19:00 - 21:00

Mer

Detaljer

Svein Tindberg er en fantastisk formidler av bibeltekster. Både «Markusevangeliet», «Apostlenes gjerninger» og «Abrahams barn» har gått sin seiersgang landet rundt. Hans siste forestilling sammen med Bjørn Eidsvåg: «Etterlyst: JESUS», har vært en stor suksess.

Svein Tindberg uttaler: «Jeg har gått en ganske lang vei med Bibeltekstene siden jeg ikke vokste opp i noe kristent miljø. Men historiene jeg forteller, er historier jeg tror på.»

Etter å ha formidlet bibeltekster for voksne gjennom flere tiår, har han nå også skrevet en barnebibel for nye generasjoner, der han bruker sin kunnskap, fantasi og humor til å gjøre fortellingene levende. Boka har skapt stort engasjement.

I denne forestillingen viser han hvordan han som kunstner og teatermenneske nærmer seg bibeltekstene. – Det er lov å leke litt med dem og se hva som faktisk står. Det er det denne forestillingen handler om; et nytt møte med bibeltekstene.

Sommerfestuka på Sjusjøen er en kulturuke som arrangeres av Det Norske Misjonsselskap, Sjusjøen fjellkirke og flere aktører innenfor det lokale næringslivet på Sjusjøen. Her får du konserter, gudstjenester, kulturelle og meditative vandringer i fjellet rundt fjellkirka.

Tid

(Torsdag) 19:00 - 21:00

Kjøp billett!

Billetter er ikke tilgjenglig for salg lenger.

X