februar, 2020

16feb18:0020:00Arrangementet er avsluttetForedrag med Jan-Kåre Heiberg18:00 - 20:00

Jan-Kåre Heiberg

Mer

Detaljer

Søndag 16. februar kommer Jan-Kåre Heiberg, som flere av oss kjenner fra Over skog og Heiberg og Lavvo Østlandet, til Sjusjøen Fjellkirke for å holde sitt gripende foredrag: «Hårete Mål – Lysten til å leve, frykten for å bli alene».

Her får vi høre historien til Jan-Kåre om hans liv fra han var en liten gutt og gjennom en litt trøblete skolegang med dårlige karakterer og lite interesse for skole generelt.

Foredraget tar oss med videre inn i hans voksne liv sammen med kona Marthe som dessverre ble diagnostisert med livmorhalskreft i 2015. Du blir tatt med på alle slags opp- og nedturer og Jan-Kåre viser oss at det å ha noen hårete mål i livet kan være til stor hjelp i hverdagen. Vi blir kjent med livet til Marthe og Jan-Kåre med fantastiske turer i skog og mark over Finnmarksvidda med hundespann. Vi blir også kjent med de høyt elskede firbente vennene deres, som har vært viktige gledesspredere i en vanskelig tid.

Han forteller om hvordan de taklet jobb, privatliv, opplevelser, gode og dårligere dager i 5 år med stadige tilbakefall og mer sykdom. Når julen nærmet seg i fjor, blir Marthe til slutt så dårlig at hun dessverre går bort 22. desember…

Jan-Kåre viser frem den vonde og såre delen av livet, men også den morsomme og humoristiske. Som Jan-Kåre selv sier: «Å holde dette foredraget gjør vondt hver eneste gang, men samtidig tenker jeg at det gir mye til mange. Jeg føler jeg har et viktig budskap til alle som står i de tøffe kampene. Jeg håper å kunne bidra til at folk kan se det fine de har rundt seg, komme seg opp og ut og ikke la nedturene stoppe dem fra å gjennomføre drømmene  sine».

Dette er det første foredraget han holder siden Marthe gikk bort…

Det vil i tillegg til foredraget bli musikk ved Torbjørn Dyrud. Dyrud er en norsk musiker, komponist, sanger og tekstforfatter. Han er født og oppvokst på Toten, og er bosatt på Kapp. Torbjørn vil sette seg ved pianoet og servere oss nære, fine og varme tekster.

 

Velkommen!

Alle inntekter går uavkortet til Gynkreftforeningen

Tid

(Søndag) 18:00 - 20:00

Arrangementssted

Sjusjøen Fjellkirke

Kjøp billett!

Billetter er ikke tilgjenglig for salg lenger.

X