februar, 2018

24feb17:0018:00Arrangementet er avsluttetForedrag med Bjørg Thorhallsdottir17:00 - 18:00

Mer

Detaljer

Bjørg Thorhallsdottir ble født på Island, men vokste opp i Bærum og i Sørøst Asia.

Bjørg har ti år med kunstutdannelse innen grafikk, maleri, installasjoner og akttegninger fra blant annet kunstakademiet i Barcelona og Toulouse. Hun har gått i lære hos blant annet Ignacio Aguirre som tidligere jobbet med kunstnere som Picasso, Miro og Dali og i dag har hun et atelier sammen med ham i Barcelona. Björg er medlem av Norske Grafikere og kunsten hennes er blitt utstilt både i inn- og utland. Hun har hatt en rekke separatutstillinger, og etterspørselen etter grafikken er stor. I tillegg har hun utsmykket flere kirker og bygninger med mosaikk, marmorutskjæringer og blyglassvinduer.

Bjørg er også kjent for sine Lykkebobler, Skravlevin, for sine cava-glass med inngraverte visdomsord og for sine kopper produsert på Porsgrund Porselen. Hun har også gitt ut og illustrert flere bøker og tidssskrifter. I 2017 er hun spaltist i magasinet Tara.

Bjørg har en helt egen energi. Hun berører tilhørerne med sin egen livshistorie, flettet sammen med bildene sine. Hvert foredrag er innom mange påminnelser og tanker. Hun deler historier som alle kan kjenne seg igjen i, om livsmot og livsglede, og om å leve livet litt mer i tråd med det vi drømmer om. Om sorg og hverdagsglede, og rett og slett, kunsten å være mer til stede.

Bjørg er en vitamininnsprøytning som spiller på alle våre strenger, med humor og sjarm, blandet med en stor dose livsvisdom.

Tid

(Lørdag) 17:00 - 18:00

Arrangementssted

Sjusjøen Fjellkirke

Kjøp billett!

Billetter er ikke tilgjenglig for salg lenger.

X