Fisking

Visste du at det på Sjusjøen og i Ringsakerfjellet finnes ca. 40 fiskevann og ca. 60 km med fiskeførende bekker og elver? I tillegg er det gratis fiske for alle under 18 år! Det er fantastiske fiskemuligheter på Sjusjøen og i Ringsakerfjellet med fiskevann som er barnevennlige, familievennlige og litt mer tilpasset den erfarne fisker.

  • Gratis fiske for alle under 18 år
  • Godt utvalg av fiskeutstyr på Sport1 Sjusjøen
  • Fiskekort kjøpes på rjfo.no og utvalgte steder

Tel. 62 34 43 40  |  anders.berg@rjfo.no  |  www.rjfo.no

Jakt

Sjusjøen kan tilby store og gode terrenger for deg som liker jakt & fiske, natur- og friluftsliv. Vår utmark har et rikt mangfold av ulike arter som gir deg opplevelser året rundt, med eller uten gevær. Historisk sett har også området vært benyttet helt siden steinalderen, og det finnes en rekke kulturminner som viser hvilken betydning det har hatt for ulike bosetninger opp gjennom årene. Vi tilbyr gode jakt- og fiskemuligheter året rundt!

Småviltjakten og fisket er organisert gjennom Ringsaker Jakt- og Fiskeområde. RJFO er en sammenslutning av eiendommene Pihl AS og Brøttum, Ringsaker, Vedlre, Furnes og Nes allmenninger. Innenfor dette området som er på i alt 600.000 daa kan alle løse kort for småviltjakt og fiske. Kortsalg se Ringsaker Jakt- og Fiskeområde. Storviltjakten (elg og rein) settes i hovedsak bort til aksjonærene i Pihl AS.

Deling i sosiale medier

Kanopadling

Teambuilding

Isbading

Snowrafting

Hesteridning

Hundekjøring

Sykling

Kanefart

Fotturer

Kiting

Jakt og fiske på Sjusjøen

Langrenn

Alpint