Bli med på en stemningsfull helaftens utendørskonsert med eventyrlige Helene Bøksle i trolske omgivelser hos Mesna Islandshestsenter lørdag 5. februar.

Vi følger alle gjeldene regler for smittevern og ber om at alle viser hensyn, holder god avstand og blir hjemme dersom man føler seg syk.

Totalt 600 billetter fordelt på 3 kohorter á 200. Tildelte plasser.

PROGRAM FOR KVELDEN:
18.00:
Arrangementet starter på høyloftet på låven med øl og enkel matservering. På gårdsplassen tenner vi bålpanner og serverer toddy.
19.00: Konserten med Helene starter på Låvebrua og deretter går vi i samlet flokk ned til tribunen ved Birkebeinerhyttene.
19.30: Konserten fortsetter ved Birkebeinerhyttene og i løpet av den rundt times lange konserten vil vi også stifte bekjentskap med noen av gårdens hester. NB: Bussen returnerer rett etter at konserten er ferdig.
20.30: Her blir det låvefest hvor Helenes nye musikkvideo vises på storskjerm. Det blir også salg av mat og drikke.

Pris billetter kr. 500,- pr voksen kr. 375,- for barn (under 16 år)/pensjonister.

PARKERING:
Gratis parkering for privatbiler. Det er ca. 500 meter å gå fra parkeringen

BUSS:
Det vil bli satt opp busser fra Lillehammer og Sjusjøen, tur-retur Mesna Islandshestsenter.
Buss 1: Fra Lillehammer Skysstasjon kl 17:45 med retur rett etter forestilling ca kl 20:30
Buss 2: Fra Storåsen kl 18:00 med retur rett etter forestilling ca kl 20:30

Prisen er kr. 75,- for voksen og kr. 35 for barn/pensjonist

Helene Bøksle er en av de ledende sangerne i Norge, kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør -Norge, og musikken hennes er inspirert av havet, det nordiske landskapet og de gamle folkeeventyrene. I musikken hennes finner vi elementer av tradisjonell folkemusikk og moderne verdensmusikk.

Helene har gitt ut åtte soloalbum, og musikken hennes har generert titalls millioner strømmer. Hun har gjennom årene bidratt på en rekke innspillinger med forskjellige band og musikere som Secret Garden, Kurt Nilsen, David Urwitz og Staut. Helene har også jobbet tett med den irske låtskriveren Brendan Graham (You Raise Me Up) som resulterte i albumet «The Blue Wave» (2018).

Hun bidro til filmen Birkebeinerne sammen med komponisten Gaute Storaas. Helene synger også i filmer som Reisen til julestjernen, og Hollywood-filmen The Mermaid Chair. Helene var også en del av musikken i det internasjonale online videospillet Age of Conan – Hyborian Adventure«, som vant beste musikk under Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

Helene har blitt nominert til Spellemannprisen to ganger.