Mellom Halla

Mellom Halla er den perfekte utekonsertarenaen i Lillehammer. Fjorårssuksessen følges opp med en perfekt sensommerkonsert med Violet Road, BigBang og AdmiralP. Sett av datoen 19. august.

Mellom Halla er den perfekte utekonsertarenaen i Lillehammer. Fjorårssuksessen følges opp med en perfekt sensommerkonsert med Violet Road, BigBang og AdmiralP. Sett av datoen 19. august.

I fjor sommer så en ny konsertarena dagens lys i Lillehammer. Eller – området har vært der lenge. Det trengtes bare noen til å se det, oppdage det og teste det. Og for en test. Etter suksessarrangementet i fjor var det ingen tvil om at konsertscenen Mellom Halla skulle brukes igjen.

  • Området fungerte overraskende bra som utekonsertarena. To haller som flankerer området gir en naturlig innramming samtidig som det gir god lyd. Brosteinen gjør at det ikke blir sølete og grisete, og sammen med de fine løvtrærne utenfor hallene gir det en god atmosfære og stemning, forteller Anne Mari Skjærvik.

Frakke Folk, som består av kulturhåndverkerne Bjørn A. Løken og nevnte Anne Mari Skjærvik, arrangerer konsertene sammen med Olympiaparken. I hallende til Olympiaparken finner man gode fasiliteter, og området er som skapt for å ta imot store mengder mennesker. Både publikum og artister var enige om at dette var en innertier av en konsertopplevelse i fjor.

  • Dette er jo fantastisk etterbruk av OL-anleggene som ligger nærmest sentrum av byen – man trenger ikke bare tenke vintersport, sier Skjærvik. 

Mellom Halla (lokalspråk for mellom hallene) viser til området mellom Håkons Hall og Eidsiva Arena (tidligere Kristins Hall) midt i idrettssmørøyet i Lillehammer. Her har det vært arrangert eliteidrett i mange sammenhenger. Fjorårets konsert var den første store utekonserten i arenaen.

  • Det er enkel logistikk med buss, god parkering og kun en kort spasertur fra sentrum. Mange velger en stemningsfull gåtur opp fra sentrum av Lillehammer, forklarer Skjærvik.

Dette gjør det også enkelt tilgjengelig for Sjusjøgjester. Noe av det beste ved å ha en hytte i nærheten av en by som Lillehammer, er naturligvis det omfattende kulturtilbudet som finnes i byen.

Artistene som skal sørge for festen er velkjent og erfarne i gamet. Violet Road feirer 15 år som band, mens BigBang startet allerede i 1992. AdmiralP ga ut sitt første album i 2008, og er kjent for flere hits som vil varme et Mellom Halla-publikum.

En liten funfact: Bigbangs Øystein Greni spiller på gitarer som er laget i Lillehammer. Dermed er dette en gylden anledning til å høre gitarene på hjemmebane. 

  • Vi anbefaler alle musikkinteresserte å ta turen til Lillehammer og Mellom Halla den 19. august. Strålende musikk på det som kanskje er en av regionens beste utendørsarenaer – kan det bli bedre en augustkveld? Ikke om vi spør initiativtakere og arrangører Anne Mari Skjærvik og Bjørn A. Løken. 

Mer informasjon: https://www.mellomhalla.no/


Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram