Yoga

Yoga er en aktivitet som passer for alle.

Påsken 2018 startet May Kunz med yoga på Sjusjøen. Dette har blitt en populær aktivitet og fra Høsten 2020 vil yogaøktene være i det flotte møterommet i Flerbrukshallen i Natrudstilen

Arrangementer og tider blir lagt ut på Facebook på sidene til VisitSjusjøen, Sjusjøen Hytteutleie og Energiflyt Yoga og Coaching

For mer informasjon, ta gjerne kontakt på SMS 970 97 886 eller e-post: [email protected]

Les mer om May og Yoga her eller på Facebook

Lei en Yogalærer:
Det er mulig å engasjere May for både enkeltpersoner, små og store grupper utenom timene hun holder i Flerbrukshallen

Priser:
90 min yogaklasse:
Klassen tilpasses etter behov. Det kan være rolig og myk yoga eller mer dynamiske og kraftfulle flytsekvenser, Yin Yoga eller Restorativ Yoga/Yoga Nidra.

Minstepris kr. 1.250,- (Forutsetter eget lokale)
Prisen inkluderer fra 1-5 personer og alt av utstyr. Deltakere utover dette kr. 250,- per person

Minstepris kr. 1.650,- (Inkluderer leie av lokale)
Prisen inkluderer fra 1-5 personer og alt av utstyr. Deltakere utover dette kr. 250,- per person

Yoga og Natur:
Sammen med Ingunn Flølo, utflyttet vestlending med lang bakgrunn i pedagogikk og kommunikasjon tilbyr May også turer i nærområdet. Disse tilpasses etter behov og kan f.eks. være turer med mat på bål, spennende historie, eller småtoppturer. Aktiviteter underveis.

Yoga på Lillehammer:
Her er det tilgang til både et lite studio med plass til opptil 6 personer i Mays eget studio, eller 2 store yogastudioer i Hønsehuset på Randgaard.

Priser:
Minstepris kr. 900,- Prisen inkluderer fra 1-4 personer og alt av utstyr. Deltakere utover 6 personer kr. 250,- per person

Workshops:
For små og store grupper holder jeg også workshops i temaer som f.eks.:

  • Mindfulness på arbeidsplassen
  • Relasjonskompetanse
  • Konflikthåndtering
  • Karriereveiledning

Litt om May Kunz:
I 2011 fullførte hun en mastergrad i pedagogisk veiledning ved NTNU i Trondheim, hvor hun gjorde praktisk forskning på mindfulness og qigong. May er også sertifisert karriereveileder fra NTNU og har div. coachutdanninger innenfor helse og personlig utvikling (bl.a. NLP – Nevro Lingvistisk programmering og EFT – Tapping/Tankefeltterapi).

Hun har jobbet som høgskolelektor i veiledning ved Høgskolen Innlandet og mange år som coach/veileder innenfor området helse og arbeid i regi av NAV-systemet. Nå jobber May som privatpraktiserende coach, yoga/mindfulness- og qigonglærer.

Etter å ha vært instruktør i Medisinsk Qigong og Mindfulness siden 2006, ble May for en del år siden introdusert for Yin Yoga. Det ble hennes steg inn i «yogaverdenen».

Hun har sin grunnutdanning i Virya Yoga fra Nordiska Yogainstituttet (200t) og videreutdanning (300t) i Yin Yoga, Yoga Therapeutics (Hatha Yoga og Tradisjonell Kinesisk Medisin) og Mindfulness fra T.N.Y.T. på Bali.

Hennes fokus er at yoga skal være helsefremmende for alle gjennom hensiktsmessig belastning og tilpasninger. Mindfulness eller oppmerksomt nærvær og selvmedfølelse er ofte del av det May underviser eller veileder, enten det er yoga, qigong eller coaching.

Om oss

Med et løypenett på 350 km med topp preparerte skispor, er Sjusjøen et vintereldorado for deg som er glad i å gå på langrenn.
Det er også et skisenter på Sjusjøen for deg som er glad i alpint.
Prøv også spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart!
På sommerstid kan Sjusjøen by på fantastiske turmuligheter til fots, på sykkelsetet eller med en kano i fjellelvene våre.
Destinasjon Sjusjøen
Sjusjøvegen 2001
2612 Sjusjøen
[email protected]
© 2023 Destinasjon Sjusjøen | Nettsiden er utviklet av Dialecta kommunikasjon AS
magnifiercross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram